Over mij

Wie ben ik? Dat is niet moeilijk. Ik ben een meisje van 17 jaar, al zeg ik meestal dat ik een meisje ben dat bijna 18 is, dat vind ik precies veel leuker klinken…

Net iets meer dan een jaar geleden koos ik ervoor om mijn gewoon saaie leventje om te gooien en er iets van te maken wat ik zelf echt wou. Voor mij hield dat in dat ik besloot om het school achter me te laten en aan een nieuw avontuur te beginnen. En toen kwam de examencommissie in mijn leven.

Het laatste jaar is mijn leven verlopen op de manier waar ik zelf voor gekozen had. Ik wou ervaring opdoen, dingen leren en nieuwe dingen ontdekken. De beste oplossing was dus examencommissie. Hierdoor kon ik vrijwilligerswerk doen, tennissen, nieuwe dingen leren, de wereld verkennen en natuurlijk mijn diploma behalen en dat allemaal combineren. Geloof me, een echte aanrader, maar daar ga ik in één van mijn blogjes verder op in gaan.

Tot een 3-tal weken geleden zou ik gezegd hebben dat ik ging studeren in Maastricht, één van mijn dromen is Biomedische Wetenschappen studeren en dit combineren met journalistiek. Maar oeps, dit klopt niet meer. Dankzij alle superervaringen van het afgelopen jaar heb ik ervoor gekozen om nog een jaartje nieuwe talen, landen, culturen en interesses te gaan ontdekken.

IMG_1815

Doe ik nog iets anders buiten reizen, leren en dingen ontdekken? Ja, natuurlijk! Ik hou ervan om samen met mijn broertje bezig te zijn. Ongetwijfeld de knapste en tofste kerel die ik ken, al zeg ik het zelf als trotse grote zus… Je zal doorheen mijn blogjes wel ontdekken dat mijn familie erg belangrijk voor me is. Ze staan dan ook op elk moment klaar en proberen zowel mijn broer als mij zoveel mogelijk kansen te geven om alles zelf te ontdekken.

IMG_1902
Broederliefde

Familie staat dus aan het topje van mijn lijstje, maar ook op een van de hoogste plaatjes staan mijn sporten. Ik hou ervan om samen met andere mensen alles te geven wat in me zit. Tennis is sinds mijn 4 jaar oud al mijn nummer 1 hobby. Maar zeker niet te vergeten is mijn liefde voor de bergen en het water. Natuurlijk horen daar sneeuwskiën, snowboarden, waterskiën en wakeboarden bij. Maar als ik de kans heb om een volledig nieuwe sport te ontdekken zal ik deze kans altijd met 2 handen vastgrijpen en zelfs met meer als dat mogelijk was…

Waarom deze blog? Als klein meisje was ik altijd al bezig met krantjes maken, blogjes maken. Ik wou worden zoals ICarly, als iemand dit bekend in de oren zou klinken… Maar natuurlijk verwaterde elke poging, mede dankzij mijn ADHD, heel snel.
In december 2017 ben ik naar Nepal getrokken om vrijwilligerswerk gaan te doen. En laat me even heel duidelijk zijn, dat verliep niet vlekkeloos… ( Lees hier alles over mijn avontuur in Nepal). Maar goed, mijn ouders vroegen me om een blog bij te houden om mijn familie en vrienden op de hoogte te houden. Sommigen waren een beetje ongerust of dit wel de juiste keuze was.

IMG_3781
Nieuwe vrienden uit Australië

Dankzij het schrijven voor, tijdens en na mijn Nepal-trip heb ik ontdekt dat ik dit supergraag doe. En natuurlijk zag ik nu een mooie kans om over al mijn ervaringen, ideeën en reizen te schrijven in deze blog. Het is niet dat ik hoop om een grote populaire blogger te worden. Nope, ik doe dit omdat ik ervan geniet om gewoon te schrijven wat er in me opkomt. En wie dit wil lezen, oh super, ik hoop dat je er van geniet, wie het niet interesseert, jammer, maar gelukkig is het goed dat niet iedereen geïnteresseerd is in hetzelfde!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s